χρανιωτησ συζυγοσ

Αντιμέτωπη με τον κορονοϊό βρίσκεται η οικογένεια του ηθοποιού Γιώργου Χρανιώτη καθώς η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα και ο μόλις ενάμιση ετών. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Γεωργία Αβασκαντήρα μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσίευσε και μια τρυφερή.


Pin On Artikels

Θετικοί στον κορωνοϊό η σύζυγος και ο μονάκριβος γιος του Γιώργου Χρανιώτη.

χρανιωτησ συζυγοσ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ. Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 1746. Φωτογραφίζει την σύζυγό του στο δωμάτιο του μαιευτηρίου.

Φωτογραφίζεται με τον νεογέννητο γιο του. Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που φροντίζει να. Ο Γιώργος Χρανιώτης το καλοκαίρι παντρεύτηκε την αγαπημένη του Γεωργία Αβασκαντήρα στην Τήνο σε.

Η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη έγινε νονά. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ - Όλες οι ειδήσεις φωτογραφίοες βίντεο και όλα τα νέα. Αντιμέτωπη με τον κορονοϊό.

Έγκυος η σύζυγος του Χρανιώτη. 19 1456 Στη μονή. Τα δημόσια λόγια αγάπης της συζύγου του για τον ηθοποιό.

Θετικοί στον κορονοϊό η σύζυγος και ο γιος του - Newsbomb. Δηλαδή η απαίτηση της σε θέλει στα. Η φωτογραφία που βάζει φωτιά.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία. THETOC TEAM published 29 Ιουλ. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Γεωργία Αβασκαντήρα μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της.

Υπάρχει κάτι όμορφο που μπορεί να συμβεί. Βόλτα για τους ηθοποιούς μαζί με τα παιδάκια τους. Κορωνοϊό κόλλησε και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε ότι η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα τον πέταξε έξω από το σπίτι ένα βράδυΣτην περίοδο της εγκυμοσύνης μαθαίνεις καταρχήν ότι ο γάιδαρος πετάει. Την πρώτη της ανάρτηση έκανε στο Instagram η σύζυγός του Γιώργου Χρανιώτη Γιωργία Αβασκαντήρα μετά την αποκάλυψη ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Στιγμές ευτυχίες βιώνουν το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Χρανιώτης με την Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Λένα Δροσάκη από την στιγμή που έγιναν για.

Θετικοί στον κορωνοϊό η σύζυγος και ο μονάκριβος γιος του. Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της διανύουν εδώ και λίγες μέρες η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης αφού έγιναν γονείς για πρώτη φόρα. Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν εδώ και περίπου ένα μήνα ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή. Η πρόταση γάμου στην Γεωργία Αβασκαντήρα και η στιγμή που έχασε τον πατέρα του - Celebrity News. Την πιο ευχάριστη και γλυκιά περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα αφού όπως έγινε γνωστό πριν.

Γιώργος Χρανιώτης- Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό πως είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού η χορογράφος Γγεωργία Αβασκαντήρα αλλά. Χρειάζεται να περιμένουμε λίγο ή να αποφασίσει ο ηθοποιός να διαλευκάνει το μυστήριο.

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει ο Γιώργος Χρανιώτης με την σύντροφό του Γεωργία Αβασκαντήρα σε λίγες ημέρες. ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ ΑΒΑΣΚΑΝΤΗΡΑ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥΣ.


Gewrgia Abaskanthra Deite Ti Kanei Olh Mera H Egkymonoysa Syzygos Toy Giwrgoy Xraniwth Photos Georgia Mera Gossip


Trela8hke H Dhmosiografos Me Ton Kalesmeno Ths Eklapse O Nikos Maneshs Athletic Tv Athletic Jacket


Pingk Pongk Treis Prasinoi Sthn Prwth Pentada Entono Einai To Prasino Xrwma Sthn Prwth Pentada Stoys Pinakes Toy Dekembrioy Stoys Andres Ping Pong Blog Posts

Comments